søndag den 25. oktober 2009

Nogen af mine kort fra Kort mester

Bare et lille uddrag af mine kort fra kortmester 2009 på scrapsisters.dk

















Jeg er ret sikker på at bla. Sarah går videre . hun laver bare så smukke kort. Men vi må jo vente til på fredag med at få afvide hvem som kommer i finalen! HUSK at stemme


Også lige noget andet - på Hænglars blog - har de en konkurrence kørende hvor man skal lave et Rosa-lyserødt kort efter en skitse, hvor at brystkræft sløjfen indgår. Man kan vinde et stempel. Nu har det jo været ret tæt på mig den sidste mdr, og mine tanker går og gik til Vibs familie mens jeg lavede kortet, måske min egen form for terapi.


God søndag!
knus til alle -og husk at passe på jer selv og hinanden!




onsdag den 21. oktober 2009

GOT Spoooky



I denne mdr. må jeg bare være med i stamp artic. Dette er så mit kort, lavet med fede papirer fra Basic grey -og med en mumie, frankenstein og et kært spøgelse.....på tur-. alle er lavet på silhouetten, På rev. maskinene er spindelvævet og edderkoppen lavet!

torsdag den 8. oktober 2009

Et bidrag til Kortmester 09

Jeg er med i kort mester 09 - og hygger mig med det. Det er nogle super fede opgaver de stiller os og man bliver udfodret i den grad....her er et af mine bidrag, og ikke det sidste












Tilføj billede










mandag den 5. oktober 2009

Tanjas Cj - og awards

Jeg har været igang med Tanjas Cj - lækre opskrifter..... Nu har hun modtaget dem, så i andre kan også komme til at se ! Jeg har brugt papir mv. fra MM. og har syet en hel del på maskine. Aftrykne har jeg nasset mig til via Dorte. (tak søde du)






Jeg har modtaget awards......... Fra Dorte. Tak søde - jeg bliver altid så glad, nu skal jeg så bare give dem videre.



Jeg sender videre til Madam Tridse, Linda (homemade by) Netti, Tanja, Alfie og Haveje.....